onsdag 28 januari 2009

Tapeter på väg hem

Har nu bestämt mig för följande tapeter och gjorde en beställning till maleributiken.se . Dom är jätte trevliga och kunniga där, verkligen serviceminded. Vår lokala tapetbutik är under all kritik,
så därför valde jag att handla via nätet. Har dock beställt hem tapetprover på samtliga tapeter innan.

söndag 25 januari 2009

Bästa inredningsdetaljen...


...utan tvekan...=) Vad vore soffan utan en fralla som förgyllde den?

lördag 24 januari 2009

Lika som bär!


Jag gillar design och kan mycket väl betala en hel del för att få det jag vill ha men vissa saker har man inte lust att lägga massa pengar på. Tar man sig tid att titta runt lite kan man oftast hitta designen man vill ha men till ett lägre pris. IKEA är ju väldigt bra på att kopiera, eller sno om man hellre vill kalla det det, här är ett exempel.


Ferm Living


Wall Stickers från Ferm Living, galet snygga enligt mig! Finns att köpa bl a hos inreda.com

Themes of Life


Intrade har kommit med en ny kollektion som är riktigt läcker! Själv kommer jag att sätta en bård men motiv från gamla skräckfilmer ovanför tv:n. Kollektionen innehåller en mängd coola tapeter som verkligen är unika. Har inte sett något åt detta hållet innan.



tisdag 20 januari 2009

Fint tyg

Detta fina tyg finns på Ikea för ynka 39:-/m. Tänkte sy några kuddfodral av detta. Blir en fin klick i soffan...=) På Ikea har jag ju för övrigt ett presentkort på 800:- som jag fick sist jag handlade där så jag har ju en anledning att åka dit. Ikea here I come!




söndag 18 januari 2009

HM Home



Nåt jag ser fram emot är HM:s Home sortiment. Ska bli kul att se vad dom har att erbjuda. Enligt pressmeddelande så ska den första kollektionen lanseras i slutet av Februari.





IKEA gör det igen

Nya Ikea PS kollektionen bjuder på en hel del godingar - och så klart till ett väldigt nice pris. På min inköpslista hamnar lampan PS Maskros och klockan PS Pendel.
IKEA PS Maskros 799:-








IKEA PS Pendel 1495:-








torsdag 15 januari 2009

Hanna med stort H


Hanna Werning är en av mina absoluta favoriter. Hennes grejer är helt otroliga!! En större inspirationskälla finns inte. Se själva..









1 Paisley park, 2&3 AnimalFlowers, 4 Djurträdgård, 5 Wildberries



onsdag 14 januari 2009

Tapet ångest....



Vi ska välja en fond till vårt matrum och jag har sån beslutsångest. Det finns ju hur många fina tapeter som helst. Min senaste plan är att ta en stor masonitskiva som jag sen sätter tapet på. Då kan jag ha en tapet på var sida och bara vända på den när jag vill ha lite förändring. Tror att det kommer att bli dessa tapeter:







Bilder på färdigt resultat kommer senare. Vill bli färdig NUUUUU!!!

Mattor till barnrummet

Kikade lite på Ikeas nya grejer och fastnade för dessa mattor. Hur läckra som helst! Passar perfekt i barnrummet. Pris 379:-




söndag 11 januari 2009

Julen åker ut!


Nu har jag tröttnat på allt julpynt för länge sen och i helgen tog jag tag i att packa ner allt för att gå över till en svart/vit variant i vardagsrummet. Min älskade kandelaber fick ta plats efter julgranen...=) Gardinerna är aningen långa men jag gillar att det ger känslan av att dom "böljar" ut över golvet. Går i valet och kvalet över om jag ska fålla dom eller ej. Får vara som dom är ett tag så får vi se hur det blir sen.

fredag 9 januari 2009

Badrumsinredning

Idag har jag varit arg!!! Beställde en badrumsinredning för 3 mån sen som jag fortfarande inte fått. Mailade företaget och det visar sig att dom tror att den skulle kunna levereras i mitten på Februari. Tack men nej tack, nu fick det vara nog. Dom fick betala tillbaka mina pengar och imorgon bär det av till IKEA. Deras nya sortiment är faktiskt riktigt schysst!

Tänkte köpa som på bilden fast med 2 lådor, den är då 1 meter bred. Bilder på det färdiga resultatet av vårt badrum under renovering kommer inom kort...=)

onsdag 7 januari 2009

Maleributiken.se

Från Maleributiken.se kan du beställa tapetprover som är tapetens fulla bredd x 1m. Dom två första proverna är gratis, sen betalar du 20:-/prov. Jag har själv beställt prover därifrån som jag sen gjort tavlor av (se bild). Billigt och lätt att förnya!

Grove Garden från Osborne & Little
Foto: Privat


Det finns så många fina tapeter, här kommer lite inspiration:
Foto: Nordsjö färg och Design


Boråstapeter


Eco Wall


INtrade Delight



INtrade Moda


Midbec Linda Barker





Absoluta favoriten är denna Guns'n'Roses-rock'n'rolliga tapeten från INtrade, kollektion Moda. Den blir en ny punkt på den redan kilometerlånga önskelistan..=)

(klicka för större bild)
Foto: INtrade

Snygg stake

Denna darling, Ghost Candelabra, står också högt på önskelistan. Så läcker!!
Finns just nu på REA hos Formodesign...=)


Foto: Formodesign

tisdag 6 januari 2009

Dixie - gotta love them

Ännu en sak på önskelistan. Vill ha dom allihop...=)

Finns lite varstans men Gordon och Jag har stort sortiment och bra priser.


I love Kartell

Är det fler än jag som fastnat för dessa underbara kreationer från Kartell?





Kartell Louis Ghost - finns bl a HÄR»





Kartell Combonibili - finns bl a HÄR»

Kartell Fly - hur är den att hålla ren egentligen? Känns som en riktig dammsamlare, men en snygg sådan...=)

Nya grejer på väg hem

Igår hittade jag lite grejer som jag beställde. En av favoriterna är detta duschdraperi som föll både mig och min sambo i smaken. Så coolt!!! Finns att köpa bl a HÄR»


Foto: CoolStuff
Ja, vi har lite makabert sinnelag...=)


Från Broarne.se köpte jag bl a skedar från RICE för 5:-/st. Riktigt schysst pris!

Foto: RICE
Montage: Eget

Vet inte varför men jag gillar verkligen RICE. Deras grejer gör mig glad. Det är egentligen inget som passar in i vår övriga inredning... Men där kommer det oväntade inslaget som jag gillar...=)



Pengarna räcker inte till...

Nu är julen förbi men önskelistan är fortfarande lång... En av sakerna på önskelistan som ännu inte är i min ägo är denna underbara lampa från Kartell - Bourgie
Finns att köpa bl a här

Kan inte bestämma mig för om jag vill ha den svarta eller den genomskinliga. Dom är så snygga båda två. Drömmer vidare ett tag...=)