onsdag 30 september 2009

Före/efter


Colorama.se hittade jag dessa före och efterbilder och jag måste säga att gult tilltalar mig mer och mer. Jag har aldrig gillat gult direkt men nu känner jag att jag gärna skulle ta in lite gula detaljer i vårt hem. Köket ovan blev ju verkligen bra med dom gula luckorna, det blev så ljust och glatt. Ihop med det svart/vita så blir det lite grafiskt coolt och det gillar jag.

onsdag 23 september 2009

Köket nu och då

Vårt kök, eller rättare sagt matplatsen i köket, har genomgått en del förändringar. Nu börjar det kännas rätt men det är en del fix kvar. Ska ta en bättre bild på hur det ser ut idag imorgon när det är ljust. Håll till godo...=)

Färgglatt och fint...=)

Snyggt men det kändes mörkt och dystert, har inte så mycket ljusinsläpp i köket...

Hemskt, hemskt, hemskt! Ord är överflödiga...


söndag 13 september 2009

Lagom med färg

Gillar verkligen ideen med överskåpen i detta kök. Rätt diskret men ändå annorlunda och lekfullt. Att man sen förmodligen får kliva upp på köksbänken för att komma åt sakerna i de blåa skåpen är ju en helt annan sak...=)

fredag 11 september 2009

EM


Nya EM-katalogen har ju kommit för ett tag sen och jag gillar verkligen deras första uppslag. Färgglatt, roligt och annorlunda! Detta vardagsrum skulle jag nästan kunna ta rakt av, det är min smak in i minsta detalj!! Jag drömmer fortfarande om en ljus soffa men med barn och hundar känns det som en dålig idé...=)