söndag 15 november 2009

Pyssel

För ett tag sen fick jag ett ryck och återanvände en gammal ram. Behövde nånting för att förvara mina halsband och örhängen och så här blev resultatet. Jag kommer att modifiera den något för örhängena vill gärna ramla av ståltråden så jag ska sätta typ insektsnät bakom istället.

lördag 14 november 2009

Bli medlem hos Buzzador.com

image

Jag har varit medlem hos Buzzador ett bra tag och kan verkligen rekommendera det. Det är jätte kul och man får möjlighet att testa massa grejer och tjänster.

Information:
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är marina7712):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=marina7712>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=marina7712

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:

http://www.buzzador.com/?refstr=marina7712&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=marina7712

fredag 13 november 2009

Decor Maison - Oas


Kollektionen Oas från Decor Maison tilltalar verkligen mig. Ovan ser ni mina favoriter som jag gärna hade slängt upp nånstans om jag haft några lediga väggar...=) Kanske dags att bygga ut igen?

lördag 7 november 2009

Julstjärna

Jag är rätt så ombytlig så när det gäller julpynt brukar jag köpa billiga stjärnor så att jag kan byta varje år. Ovan godingar säljs på Rusta för 49:- och uppåt. Helt i min smak och prisklass!

tisdag 3 november 2009

Sania & Susanna






Hittade dessa fantastiska bilder hos Sania & Susanna, som egentligen är före/efter bilder men jag tog bara efterbilderna. Jag fullkomligt älskar hallen och dom fina förvaringslådorna på första bilden. Vågad färg på väggen men shit vad bra det blev!!