tisdag 27 april 2010

Färgglatt på Ikea

Jag gillar verkligen Ikeas nya förvaringsserie STUVA. Enkel, rolig och lekfull på samma gång. Men varför hålla det till barnens rum? =)

Vinn en Torky-on-the-wall

Inne hos Henrick’s tankegångar kan man vinna denna fina fina och även praktiska hållare till Torkyrullar.

lördag 24 april 2010

Konstaterande…

 

image

image

image

image

image

…- oavsett stil så är vitt golv SNYGGT!!! Snart ska jag också ha vitt golv men får nöja mig med laminat. Allra snyggast är ju dock målade trägolv. Vill ha faktorn är hög…=)

Tolix

 

image

image

Jag gillar verkligen, verkligen dessa underbara plåtmöbler från Tolix!! Så enkelt men ändå så snyggt. Ger en skön industriell känsla utan att det känns kallt och hårt. Me like alot!!

lördag 17 april 2010

Shut the F***…

image

image

image

Therese Sennerholt ligger bakom dessa coola prints. Jag gillar dom skarpt, dom sticker verkligen ut. Finns att köpa via hennes hemsida.

tisdag 13 april 2010

Ryyyyys!!!

Denna låten ger en verkligen chills. Så himla bra!!! Enjoy!

måndag 12 april 2010

Talang!

Min arbetskollega är grymt duktig på att fotografera och har verkligen en egen stil på sina bilder. Dom känns nästan surrealistiska, som en sagovärld. Se mer här»

Avigsidan

 

                           

 

Visst är det härligt med sol men shit vad dammigt mitt hus blev helt plötsligt…=) Antingen får jag städa eller så går jag helt enkelt ut och går inte in förrän solen gått ner. Hm, tror jag går ut, städa kan jag göra en annan dag…;)

söndag 11 april 2010

Jag tävlar

Nu när våren är här vill man inte bara sätta färg på inredningen utan även sig själv. Jag tävlar om denna underbara palett inne hos MillaH. Paletten är från Kosmetikan.se

Ny lampa

P1010002

Har införskaffat en ny lampa modell större. Är 50 cm i diameter och 35 cm hög. Blir jätte fint sken tack vare det lite glansiga tyget skärmen har. Köpt från Ellos med 40% rabatt så då blev det ett schysst pris…=)

lördag 10 april 2010

Tips

Denna produkt har jag fått chansen att testa och utvärdera och den är verkligen bra. Jag är en riktig torris men efter jag börjat använda denna duschtvålen behöver jag inte smörja mig längre. Den luktar jätte gott och man känner sig fräsch länge. Köp! =)

Vår-inspiration

P1010002

I dagen Leva & Bo fastnade jag för denna bilden. Älskar tapeten Swanlake från Nina Campbell. Hela kompositionen känns så vårig och fräsch. I like a lot!!

torsdag 1 april 2010

Smart och snyggt!

image

image

Stash Organizer finns på inreda.com och är i mitt tycke både smart och snygg! 300 riksdaler går den loss på.

Organisera, sortera och förvara! Den här organizern kan sättas på väggen eller ställas på ett bord/bänk. Passar till bebissaker, till badrummet, köket, arbetsrummet, barnrummet, hallen, så gott som överallt! Skruv och plugg för väggmontering medföljer. Mått: 31 x 20 x H 13 cm. Fri från BPA, ftalater och PVC. Innehållet på bilden medföljer ej. Från Boon / Spacebabies.