onsdag 30 juni 2010

Fin plexihylla

image

image image

Gillar denna plexihylla som man kan köpa hos Miss Juniversum
Finns i transparent och rosa. Jag gillar visserligen färg men i detta fall gillar jag den transparenta bäst. Kostar 999:- vilket jag tycker är lite väl dyrt men fin är den…=)

Industri + romantik = sant

image

Riktigt fint sovrum, gillar kontrasten mellan dom fina sängkläderna och sängramen och skåpet i metall. Industri möter romantik liksom. Skåpet förövrigt är helt fantastiskt!! Me like!!!

torsdag 24 juni 2010

Bloggtips

image

Kan varmt rekommendera denna blogg. Jag fullkomligt älskar denna tjejens inredningsstil som är industriell och personlig. Hon har även en fysisk butik och en webshop med massa snygga prylar och kläder. Ny favorit helt klart!

Glad midsommar på er alla!

måndag 21 juni 2010

Färgglatt värre…

image

I lördags bar det av till Ikea en sväng för att inhandla hyllor till köket. I vanlig ordning åkte även lite andra saker med hem, som detta draperiet t ex. Dörren leder in till yngsta sonens rum och där inne är det inte alltid så välstädat… Draperiet gör att blicken fastnar innan kaoset och sen passar det ju så bra till mina tavlor…=D

Köksväggen väntar nu på lite fix och färg innan hyllorna kan sättas upp. Can’t wait to see the change…=D

tisdag 15 juni 2010

Rosa på längden

image

Jag fullkomligt älskar denna tapeten, vilken energikick! Kanske är det dags att byta ut den vi har i köket? Hm, tål att funderas på.

tisdag 8 juni 2010

Nu är det bestämt…

Vi ska ta ner våra överskåp i köket och ha öppna hyllor istället. Jag blev superinspirerad när jag läste på bloggen Feng Shui – Harmoni i hemmet om att rensa ut skåpen på allt onödigt. Helt ärligt så har vi mest skit i våra skåp, sånt som inte ens ska vara i ett kök… Nä, nu blir det storstädning och sen ryker skåpen…=)

Köket kommer att upplevas större och luftigare också och det behövs verkligen då vi har ett så kallat korridorkök. Denna veckan är det festival som gäller men nästa vecka påbörjas detta projekt. Bilder kommer efterhand. Ska t o m bjuda på en gräslig före-bild…=)

måndag 7 juni 2010

Sweden Rock Festival

Helt off topic men nu är det bara 2 dagar kvar!! Yeeeyyy!!! Billy Idol, Mustasch, D-A-D och Guns n' Roses står på "måste se"-listan.

tisdag 1 juni 2010

Imponerande garderobsbygge

image

image

Detta barnrum är precis som ett barnrum ska vara – fullt med färg och glädje. Garderoberna i form av höghus är egengjorda och jag är sjukt imponerad. Ägaren till rummet är Ella och bilderna har jag lånat från hennes mammas blogg Rusta upp. En blogg som jag kommer att följa och inspireras av. Ta  en titt och njut av deras underbara hem.