lördag 24 juli 2010

En bit på väg…

IMGP0081
Tidigare hade vi skåp hela vägen på båda sidor i vårt korridorkök vilket gjorde att det såg smalt och trångt ut.

vittkok
Nu är överskåpen på ena sidan nerplockade och hyllplan uppsatta. Bänkskivan har fått sig en vit makeover och nu fattas det bara en list och lite småfix. Känns väldigt mycket luftigare i köket nu, jag är supernöjd. Det bästa är att det inte har kostat mer än några hundralappar…=)

tisdag 20 juli 2010

måndag 19 juli 2010

Resa bokad…=)

image

image

image

Side är en färgstark och mångsidig badort av det lite mindre formatet, belägen på Turkiets soliga Medelhavskust, mitt emellan Antalya och Alanya. För dig som vill ha en semester med fokus på sol, bad och avkoppling. En liten dos av kultur får du på köpet, i Side har du nämligen antika ruiner alldeles inpå knuten.

På söndag bär det av till Turkiet, yeeiiii!!! Det ska bli så underbart skönt att komma iväg lite, bara syrran och jag. Ingen av oss har rest på typ 20 år så det ska bli spännande och se hur vi lantisar klarar oss ute i världen…=D

torsdag 15 juli 2010

Drömmer om ett utekök…

image

image

image image

Visst hade det varit härligt med ett utekök? Man kan ju inte annat än att avundas Vita Villa Vila som har detta fina, hemmabyggda kök…=) Ser så härligt ut med alla krukor med kryddor och dom gamla köksredskapen. I like!!!

onsdag 14 juli 2010

Sommarrock

image

image

På fredag ska vi åka till Sommarrock i Svedala. På scenen den dan står bl a Nisse Hellberg, Joddla med Siv och Europe. Jag längtar…;)

tisdag 13 juli 2010

Matplatsen lite uppdaterad

IMGP0213

IMGP0211
Kökssoffan har blivit allas favoritplats…=)

IMGP0206

Vår matplats i köket har sett ut lite på alla möjliga sätt genom åren, se här» för några exempel, men nu känns det som jag hittat rätt…=D Bordet och soffan är blocket- och loppisfynd som jag målat vita slarvigt och sen filat av lite för att få den “äkta” gamla looken. Lampan har jag fått av lillasyster och den har nu äntligen kommit upp efter att ha legat på “to do”-listan ett tag. Lite pyssel kvar men det börjar ta sig. Snart ska jag visa andra sidan av köket också för där har med hänt grejer, men det är inte riktigt klart än…=D

lördag 10 juli 2010

Dyra brädor

 image
Bild lånad från Biskopsgården

Dessa brädor med olika texter på har ju blivit omåttligt populära och visst är dom fina, men att betala 600:- för en vitmålad bräda med text på är för mig ofattbart… Kanske en affärsidé =D Nej, fram med din kreativa sida och gör en själv.

söndag 4 juli 2010

Dagens fynd!

DSC01669

Var en sväng på Ikea och fick med mig en Rörberg fotpall hem. Till ett riktigt fyndpris dessutom. Ordinarie pris 895:- och nu sålde dom ut dom för 319:-. Tack för det Kamprad…=)