måndag 25 oktober 2010

Ikea hacks

image
Tray table diy

image
DIY

image
DIY

Ikeahacker hittar man många roliga lösningar på hur man kan använda och göra om ikeaprodukter. En del enkla projekt och andra rätt avancerade. Man får helt klart igång idékläckar- delen av hjärnan…=)

fredag 22 oktober 2010

Skelemingo

image

Jag gillar udda saker och dessa var ju helt underbart roliga! En Skelmingo från Miss Juniversum får gärna flytta hem till mig.

image

Föredrar man den vanliga rosa flamingon så finns även den.

Ni som gillar kitsch, retro och annorlunda inredningen ska absolut ta en titt hos Miss Juniversum, dom har underbara saker som man blir glad av…=) Trevlig helg alla!!

lördag 9 oktober 2010

Det ena eller det andra?

image
Ektorp

image
Karlstad

Jag är på jakt efter en vit soffa med tvättbar klädsel och har fastnat för Ektorp och Karlstad från Ikea (såklart…=) ) Men jag kan verkligen inte bestämma mig… Priset skiljer inte så mycket så där har man ingen hjälp heller… Karlstad känns lite hållbarare på nåt sätt, klädseln verkar sitta bättre på den men Ektorp är liksom mysigare… Erfarenheter av dessa soffor mottages tacksamt. 

lördag 2 oktober 2010

Vitvaror från Ikea

 

image

image

image

Funderar på nya vitvaror och har då tittat på dom som finns på Ikea. Är det nån som har nån erfarenhet från dom? Bra eller dåliga?

Foto: Ikea.  Dåtid OV8, Luftig HW400, Framtid FCF245/126

Kök som inspirerar mig:


In My House

4sept2010,2
Tipsy Tessie

061
Vintage   (älskar, älskar, älskar golvet!!!)