söndag 21 november 2010

VILL HA!!!!

Denna underbara lilla skapelse finns, eller rättare sagt har funnits, på Åhlens men verkar vara slut överallt…=( Står väldigt högt på min önskelista så jag hoppas den kommer in i lager igen.

torsdag 18 november 2010

Etapp 1, riva ut

P1000291
Före – ohygglig heltäckningsmatta

P1000304
Efter – underbart gammalt brädgolv

Har fått tillträde till nya huset och har nu påbörjat dom mest akuta sakerna – få ut heltäckningsmattan på ovanvåningen samt riva ut köket. På båda ställena ligger det helt fantastiska brädgolv under några lager mattor. Dom har en lite silvergrå ton och jag gillar dom egentligen som dom är men åtminstone i köket ska ett lager vit färg på. Det har sina skavanker här och var men jag gillar känslan av gamla golv så jag tänker inte försöka “fixa till” dom innan målning.

P1000288

P1000307
Grabbarna i arbete…=)

Taken ska målas vita och det var inget kul projekt märkte jag när jag gick loss med rollern på ett av taken. Nån som har tips på hur man lättast målar ett paneltak?

tisdag 9 november 2010

Annorlunda soffa

Är ni på jakt efter en annorlunda soffa? Då finns det en på Blocket just nu. Riktigt cool tycker jag och den hade ju verkligen passat hos en fotograf eller nån med en cool mottagning. Klicka här» för att komma till annonsen.

måndag 8 november 2010

Nya utmaningar

20100923127

Detta är mitt nya projekt! Ja, inte bara ett kök utan ett helt hus.. Denna gången blir det ett eget projekt, dvs utan min nuvarande sambo. Vi har bestämt oss för att gå skilda vägar och jag har köpt ett eget hus. Tråkigt och spännande på samma gång… Huset jag köpt är ett 1½ plans med källare. Inte vidare stort men med potential och till ett riktigt bra pris. Dessutom är det inte ett hus utan två. Ett 1 planshus ligger brevid på samma tomt och det ska jag hyra ut till en tjejkompis till mig.

Nyckeln får jag den 19e november, alltså väldigt snart, och då börjar jag med att riva ut allt ni ser på bilden ovan och sätter in nytt. Det blir ett kök från Ikea, såklart, och förhoppningsvis ska jag kunna ta fram det gamla brädgolvet som ligger under 2 lager annat golv. Renoveringen kommer ni att kunna följa här på bloggen, ska ta flitigt med före-, under- och efterbilder…=)

Har en förhoppning om att kunna fira jul i nya huset så efter den 19e kommer allt att gå i en rasande fart. Try to keep up..=D

söndag 7 november 2010

Halloween outfit

vampireme

Hade ett litet mini-halloweenparty i helgen och jag passade  på att spöka ut mig rejält. Hade inte velat möta mig själv i en mörk gränd…=D Sonen, som önskat partyt, var impad över min förvandling och tyckte jag såg läskig ut. Ett lyckat party!

Kan inte sluta titta…

11071115nov5PoppyTalk

…på denna bilden som jag hittade hos Desire to Inspire. Bordet är helt underbart och färgklickarna i bakgrunden får blicken att även fastna där en stund. Love it!!!

torsdag 4 november 2010

Underbart sovrum

image

Fixa & Dona Hildur har gjort om sitt sovrum och jag gillar skarpt! Väggen av vitmålad råspont ger verkligen en skön känsla och tapeten är en perfekt kompis till denna. Trots att jag är en människa som gillar mycket färg kan jag mycket väl tänka mig att ha ett mer vilsamt sovrum. Detta sovrummet andas lugn och ro utan att bli tråkigt. Tummen upp!!