fredag 29 april 2011

Äntligen en köksö

DSC00251

DSC00252

Köksön Stenstorp från Ikea har flyttat in i mitt kök och jag är helnöjd! Barstolarna hittade jag på fyndet för 45:- vilket passade bra då jag inte hade hittat några jag gillade. Nu kan jag ha dessa tills dom “rätta” stolarna dyker upp…=)

Ikväll ska jag måla en STOR tavla med skoltavelfärg som sen ska upp på ena väggen i köket. Det är en uppsättning jag verkligen ser fram emot. Det kommer att bli helt sjukt bra!! =D

fredag 22 april 2011

Snygg lampidé

image

I programmet Cut ‘n tell stylar och fotograferar Jean Pierre och Bingo olika kändisar. I Jean Pierres salong fastnade jag för lamporna på väggen. En kul idé som jag kan tänka mig att göra nåt liknande av i köket. Gillar både lampmodellen och dom synliga sladdarna.

måndag 18 april 2011

Varför???

Jag letar barstolar och när jag ÄNTLIGEN hittar nåt som faller mig i smaken så ligger priset på 7600:-/st. Snälla, snälla någon ge mig ett tips på nåt liknande i en vettig prisklass. Helst i metall.

(För er som har råd så finns denna att köpa på Länna Möbler)

söndag 10 april 2011

Dagens inköp

DSC00204

Man kan ju inte bo på landet utan ett par trätofflor…=)

lördag 9 april 2011

Nygammalt i köket

DSC00197

DSC00199  DSC00201

Har flyttat ner ett skåp i köket, har dock inte bestämt mig för om det ska var träfärgat eller om jag ska måla det. Träfärgen bryter av allt det vita och det känns rätt bra men jag vet inte riktigt ändå.. Får låta det sjunka in, det brukar ju komma av sig självt så småningom…=)

Hallen

DSC00193

Fick ett ryck imorse efter långfrukosten och bestämde mig för att lägga mattan i hallen. Känns verkligen härligt att mötas av detta när man öppnar ytterdörren. Nu är det bara listerna och piffet kvar sen är hallen klar…=) Ja, och hänga bort vinterkläderna nu när våren äntligen verkar vara här.
(Så HÄR såg hallen ut innan.)

onsdag 6 april 2011

Mattan i köket på plats

DSC00185

Nu äntligen är mattan i köket på plats och jag är helnöjd. Det blev precis så bra som jag hade tänkt mig. Har som synes fortfarande väggen bakom köksinredningen kvar att fixa till men det känns som jag kom en bra bit på väg med golvet på plats. Nu fattas bara tid och pengar för att göra färdigt det sista men snart så…=)